Vikarbureauet for Danmarks bedste respiratoriske hjælpere

Respirationsvagten sætter en ære i at levere kvalitetsydelser til personer, som har brug for en mere kompleks pleje. Vi sætter tillid og omsorg forrest, og denne holdning er selvfølgelig gennemgående for vores organisation, fra ledelse til vores hjælpere.

Book vikar
Kvinde i kørestol der snakker sammen med hendes respiratoriske hjælper
faglighed og engagement

Respiratoriske hjælpere med passion for faget

Hos Respirationsvagten ved vi, at respiratorisk overvågning kræver nogle helt særlige egenskaber. Derfor er alle vores respiratoriske hjælpere omstillingsparate, ansvarsfulde og har samtidig et lyst og åbent sind. De møder ind på arbejde, fulde af overskud og engagement.

Hænder der holder et hjerte imellem sig
Respiratorisk hjælper

Med vindende personlighed

Vi arbejder med mennesker, og derfor er din personlighed lige så vigtig som din faglighed. Vi bruger vores faglighed i det grundlæggende arbejde, men et menneske, der har brug for at læne sig op ad dig og beder om hjælp, har også brug for at kunne stole på dig. Som et led i vores kvalitetssikring hele vejen rundt, indhenter vi straffeattest og børneattest.

Frihed i dit arbejdsliv

Bliv respiratorisk hjælper og arbejd når du vil

Som respiratorisk hjælper kan du arbejde, som du har lyst til – og i det omfang, du har lyst til. Du har ikke en fastlagt arbejdsplan, og du behøver derfor heller ikke at spørge om at tage fri. Du kan vælge at arbejde meget i den ene uge, mindre i den næste eller helt at holde fri. Vikarlivet er frihed. Friheden til at være på arbejde, når du har lyst til at være det.

Ældre respiration borger der får hjælp af en respiratorisk overvåger
Dreng i kørestol der bliver hjulpet af hans respiratoriske hjælper
Menneskelighed først

Mennesker der arbejder med mennesker

At være overvåger hos Respirationsvagten giver dig mulighed for at arbejde med flere forskellige specialområder som Sclerose, Muskelsvind og Hjerneskade. Igennem dit arbejde har du mulighed for at opbygge tillidsbaserede og dermed langsigtede vikariater, hvor du selv kan være med til at sætte et præg på udviklingen. Nogle af de vigtigste egenskaber hos Respirationsvagtens vikarer er evnen til:

  • At være ansvarlig og fagligt dygtig.
  • Engageret og omsorgsfuld.
  • Har en anerkendende tilgang til andre mennesker.
  • En positiv indstilling til udfordringer.
  • Smilende og positiv indstilling til dit arbejde.
Vi har verdens bedste arbejdsplads

Det siger vores vikarer om Respirationsvagten

"Jeg får den rette løn og altid til tiden. Jeg kommer ved de samme borgere, som giver både personale og borgerne tryghed. Jeg kommer altid lidt før mødetid, så jeg kan få et overlap. Jeg har virkelig lyst til at komme på arbejde og er glad. Som sagt verdens bedste arbejdsplads"

Helle

Respirationsvagt

"De kender mig og de kender borgeren jeg er hos. Man er netop ikke bare et nummer i rækken."

Kirstine

Respirationsvagt

"Frihed, det er derfor jeg er her. Jeg elsker frihed - i er nærværende og når jeg ringer så ved i hvem jeg er og det kan jeg rigtig godt lide"

Malene

Respirationsvagten

“Jeg har været ansat siden juni 2018 og har verdens bedste arbejdsplads. Som medarbejder ved Respirationsvagten føler jeg mig ikke “bare” som en medarbejder men som et menneske.”

Helle

Respirationsvagten
To respiratoriske overvågere har en samtale med en ung borger

Hvad forventer vi af vores hjælpere? 

At blive respiratorisk hjælper kræver at man har en dokumenteret baggrund inden for respiratorisk overvågning. Hos Respirationsvagten ansætter vi kun hjælpere der har stor erfaring i arbejdet med mennesker. Der kan være flere forskellige vejen ind i faget, listen nedenfor er blot eksempler på den baggrund du kan have.

  • Handicaphjælper med minimum 2 års erfaring ved 2 forskellige borgere.
  • Social- og sundhedshjælper
  • Social- og sundhedsassistent
  • Sygeplejerseke
  • Pædagog

Du kan læse mere om vores retningslinjer for respiratoriske hjælpere via dette link: Retningslinjer

Interesseret i at høre mere?

Lad os mødes til en kop kaffe, og en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig eller jeres team. Vi har mange års erfaring i at støtte borgere med respiratoriske udfordringer og håndtere deres specifikke behov. Vores mål er at skabe løsninger, der virkelig gør en forskel.

Tak for din henvendelse - vi vender hurtigst muligt tilbage 😁
Hovsa! Noget gik galt, prøv igen 🛑