Jobbet som respiratorisk hjælper
Et arbejde med mening og indhold

Som respiratorisk hjælper spiller du en afgørende rolle i plejen af mennesker med respirationsproblemer. Her på siden kan du læse mere om, hvad jobbet kræver og hvilke forventninger der er.

JOBBET

Hvilke opgaver har en respiratorisk hjælper?

Som respiratorisk hjælper overvåger du borgerens respiratoriske udstyr og hjælper med deres personlig pleje og praktiske opgaver. Du vil også spille en vigtig rolle i at uddanne og vejlede patienter og deres pårørende omkring korrekt brug af respirationsudstyr. Derudover vil du også lave forebyggende foranstaltninger for at undgå, at der opstår komplikationer.

Illustration af blomster der blomstre
Illustration af to hænder med et hjerte imellem dem
EN VIGTIG BRIK 

I den respiratoriske borgers dagligdag

Den respiratorisk hjælpers arbejde er afgørende for at sikre, at borgerne får den omsorg og overvågning, som de har brug for, og sikre at deres respiratoriske udstyr fungerer korrekt. Jobbet indebære både maskinelle opgaver, som tubeskift og sugning af borgeren, samt mere personlige opgaver som f.eks. at hjælpe borgeren med den daglige personlige pleje.

Hvad vil det sige at være vikar hos os
Skal du med på holdet?

Vi har ledige stillinger

Freelance respiratorisk hjælper

Region Syddanmark og Midtjylland

Vi søger lige nu freelance respirationshjælpere til opgaver med børn, unge, voksne og ældre mennesker i:

  • Region Syddanmark bl.a. Middelfart, Odense, Rødekro, Ribe, Fredericia, Vejle og Kolding
  • Region Midtjylland bl.a. Viborg, Randers, Hedensted, Aarhus, Skanderborg, Silkeborg, Horsens og Herning
  • Region Nordjylland bl.a. Aalborg, Frederikshavn, Thisted og Hjørring

Vi forventer at du har:

  • Gyldigt respirations bevis fra Respirationscenter Syd eller Respirationscenter Vest
  • Minimum 2 år respiratorisk erfaring, gerne ved flere borgere. En god situationsfornemmelse
  • En anerkendende tilgang til mennesker

Derudover er det en fordel hvis du kan krydse nogle af de følgende felter af:

  • Faglig dygtig
  • Ansvarsfuld
  • Omsorgsfuld
  • Nærværende

Som vikarbureau tilbyder vi en god løn efter overenskomst, med udbetaling hver 14. dag. Du vil opleve en tæt kontakt med os som arbejdsgiver, god personalepleje med flere årlige personalearrangementer og gode muligheder for professionel sparring.

Så er du kort sagt én af Danmarks bedste respirations hjælpere, så tøv endelig ikke med at søge en stilling hos os. Du kan sende din ansøgning via knappen, eller via mail på kontakt@respirationsvagten.dk, skriv gerne “ansøgning” i emnefeltet. Du er også altid velkommen til at ringe og få en snak med os, hvis du har yderligere spørgsmål. Vi fanges på tlf: 51 41 50 00.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har forsøgt at svare på de spørgsmål vi oftest oplever. Skulle der dog være noget vi ikke har svaret, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@respirationsvagten.dk, tlf: 51 41 50 00 eller via knappen nedenfor.

Kontakt
Hvad får man i løn? 

Alle vores hjælpere får tilbudt en kompetitiv løn der følger den gældende overenskomst.

Hvornår bliver lønnen udbetalt? 

Vi udbetaler løn hver 14. dag. I ulige uger er dette om fredagen.

I hvilke områder tilbyder i vagter?

Respirationsvagten tager udgangspunkt i Fredericia og tilbyder pt. vagter i Trekantområdet. Derfor kan du som udgangspunkt forvente at få vagter i Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejle samt i byernes nærområder. Vi har også åbnet en afdeling i Midtjylland, hvorfor vi i nærmeste fremtid vil kunne tilbyde vagter i store dele af området.

Hvor mange vagter kan jeg forvente at få?

Som udgangspunkt kan du få alle de vagter, som du ønsker. Det afhænger af hvor mange og hvilke slags opgaver vi har inde. Hver enkel opgave matches op mod den enkeltes vikars faglige og personlige kompetencer, og dine vagter vil således også kunne blive af mere varig karakter hos den enkelte borger ved et godt match.

Kan jeg tage respirationsbevis hos Respirationsvagten?

Skal du være vikar hos Respirationsvagten kræver det at du er faglært som enten social og sundhedshjælper, social og sundhedsassistent eller sygeplejerske.

Vi kan desværre endnu ikke tilbyde et respirationsbevis, da det kræver 60 timers oplæring hos en respiratorborger samt en kursusdag på RCV eller RCS.