Respiratorisk overvågning
med fokus på tillid og tryghed

Respirationsvagten er Danmarks eneste specialiserede vikarbureau inden for respiratorisk overvågning. Vi tilbyder offentlige, private virksomheder og private hjem kompetente vikarer til at overvåge personer med respiratoriske udfordringer. 

Book vikar
Respiratorisk hjælper er i gang med at hjælpe en ældre respiratorisk borger
Et vikarbureau drevet af passion

Med fokus på kvalitet og menneskelighed

Vi gør ikke tingene som de fleste vikarbureauer. Derfor har vi siden 2018 kunne kalde os Danmarks eneste specialiserede respiratoriske vikarbureau.

Billede af en respiratorisk hjælper
Ledelse med sundhedsfaglig baggrund.

Respirationsvagten ledes og ejes af social og sundhedsassistent Michella Meyer. Michella har 15 års erfaring i vikarbranchen, og arbejder for at tilbyde dygtige og engagerede hjælpere til personer med behov for særlig omsorg.

Certificerings bevis
Certificerede hjælpere.

Alle respiratoriske hjælpere hos Respirationsvagten har godkendte certificeringer fra Respirationscenter Syd -og Vest. Derudover har vores hjælpere også, mange års erfaring med respiratorisk arbejde.

To hænder der holder et hjerte imellem dem
Menneskelig pleje med fokus på tillid og omsorg.

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsydelser til personer, som har brug for en mere kompleks pleje. Vi sætter tillid og omsorg forrest, og det afspejler sig hele vejen igennem vores organisation. Det vi siger er det vi gør!

Respiratorisk hjælper har en samtale med en mandlig borger i kørestol
Kompetent hjælp fra

Danmarks mest erfarne respiratoriske hjælpere

Vi har høje krav til vores respiratoriske hjælpere, der skal brænde for at arbejde med mennesker der har behov for respiratorisk overvågning. Samtidig forventer vi, at de besidder høje menneskelige værdier og en naturlig tilgang til mennesker i svære situationer. Særlige behov betyder forståelse, hensyntagen og en analytisk tilgang til hurtig handling samt det at kunne drage omsorg for et menneske, der har brug for det på en ganske særlig måde.

Kompetence og erfaring

En omskiftelig verden kræver kompetente hænder

Som Danmarks eneste specialiserede respiratoriske vikarbureau, har vi mange års erfaring inden området. Derfor ved vi også at vores verden er i konstant forandring, hvilket vi også mærker indenfor det respiratoriske område. Den manglende tid og nærvær giver sig til kende hos de mennesker, der har brug for særlig omsorg. Det ønsker vi at lave om på, med en hjertelig, tillidsfuld og kompetent pleje.

Vi tager ansvar for vores respiratorisk hjælpere, der alle, inden ansættelse, har været til en personlig samtale hos os, hvor vi sætter dem ind i vigtigheden i at arbejde ud fra Respirationsvagtens visioner og værdier. Samtidig lærer vi dem også at kende som mennesker. På den måde sikrer vi os, at vores høje standard opretholdes hos alle vores hjælpere.

Billede af to hænder der holder et lille hjerte imellem sig
Blomst der er ved at skyde op af jorden og springe ud
Vi prioriterer kvalitet

Derfor er vi ikke de største - men de bedste

Alle vores respiratoriske hjælpere er uddannede og har altid stor erfaring med respiratorisk overvågning. Vi gør en dyd ud af matche den rette vikar med opgaven, så der opnås tillid mellem hjælperen og borgeren.

Vores mantra er at “Vi ønsker ikke at være de største - men de bedste” Ved at være et mindre vikarbureau har vi føling med hver enkelt kunde, og hver enkelt vikar. Vi anerkender kompleksiteten, der kan være hos mennesker med behov for respiratorisk overvågning, og det er derfor, at vi har valgt dette som vores speciale.

“Vores fokus er at yde en service for den enkelte borger, som giver tryghed og tillid”

Som virksomhed kan vi stå inde for hver enkelt medarbejder, fordi vi har stor erfaring inden for social- og sundhedssektoren og det respiratoriske område. Vores tjenester er skræddersyet til kommuner, institutioner, private virksomheder og private hjem, der har brug for respiratorisk overvågning. Der tages altid udgangspunkt i den enkelte borger eller det enkelte behov og herefter matches opgaven med den medarbejder, der besidder præcis de efterspurgte kompetencer.

Respiratorisk pleje kræver indsigt og erfaring, og mange af vores kompetente vikarer har stor erfaring med den mere komplekse pleje, der kan være hos den enkelte respirationsborger. Nogle af de områder vi har stor erfaring med er tæller bl.a

- Sclerose
- Muskelsvind
- Hjerneskade
- Traume
- Medfødte sygdomme

Vi har et stort netværk af vikarer, så vi kan levere en vikar hurtigt, når der er brug for det. Vi tilbyder også akut vikarer ved akut opståede situationer. Du kontakter vores akut vagt på tlf: 5141 5000

Respiratorisk hjælper skubber ældre respiratorisk borger i kørestol

Mød det passionerede hold bag Respirationsvagten

Der hverdag arbejder for at gøre en forskel, for personer der har behov for særlig pleje i hverdagen.

Portræt af Michella Meyer indehaver og leder af Respirationsvagten

Michella

Indehaver af Respirationsvagten & SoSu Vikaren

Portræt af Jane Souschef hos Respirationsvagten

Jane

Souchef

Portræt af Camilla administrativ medarbejder hos Respirationsvagten

Camilla

Administartiv medarbejder

Portræt af Benjamin marketing ansvarlig hos Respirationsvagten

Benjamin

Marketing ansvarlig

FlowUI Webflow System

Testimonial Section

Testimonial Title

[testimonial goes in here] lorem ipsum is a placeholder text to demonstrate the visual.

Emoji der græder af grin

Customer Name

Company Name

Testimonial Title

[testimonial goes in here] lorem ipsum is a placeholder text to demonstrate the visual.

Emoji der viser peace tegn

Customer Name

Company Name

Testimonial Title

[testimonial goes in here] lorem ipsum is a placeholder text to demonstrate the visual.

mandlige emoji med kasket

Customer Name

Company Name

Interesseret i at høre mere?

Lad os mødes til en kop kaffe, og en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig eller jeres team. Vi har mange års erfaring i at støtte borgere med respiratoriske udfordringer og håndtere deres specifikke behov. Vores mål er at skabe løsninger, der virkelig gør en forskel.

Tak for din henvendelse - vi vender hurtigst muligt tilbage 😁
Hovsa! Noget gik galt, prøv igen 🛑